Què puc oferir a l'escola?

IL.LUSIÓ
Un professional de l'educació ha d'estar constantment il·lusionat per poder inculcar la motivació adequada als seus alumnes.Tècniques de comunicació oral i d'expressió corporal ( Teatre)


Mostra de talents ( desenvolupament d'autoestima )

 Aprenentatge entre igualsFLEXIBILITAT
Ser flexible forma part de a nostra tasca, l'ensenyament- aprenentatge és dinàmic i hem de tenir recursos per les respostes dels nostres alumnes.


Descoberta de contes.

 

PACIÈNCIA


Per respectar els ritme de cada infant, les seves

necessitats i diferents maneres d'adquirir el

coneixement. Per això, aprofitarem els diferents

recursos didàctics, i també podem crear-ne de nous

 per donar resposta a una educació per a tots. Motricitat fina, plàstica, matemàtiques ( integració)
INICITIVA
Per poder dur endavant un bon projecte educatiu tan a nivell d'aula, com de cicle o escola hem de proposar idees i actuacions, que han de ser consensuades pels integrants del projecte educatiu.

Acció per una educació integral

DEDICACIÓ I FORMACIÓ

Una mestra no acaba de ser mestra quan la campana de timbre toca. Nosaltres tenim una dedicació que demostra que sempre feim , pensam i rumiam què podem fer per els nostres alumnes?

Formació en  Anglès i pedagogia
 

EXPERIÈNCIA

He tingut la oportunitat de dur a terme la meva professió a dues escoles  de Palma; Col.legi Can Pastilla i Col.legi Tamarells, on he après tant dels mestres i integrants de la comunitat educativa com dels infants. Aquests darrers no deixen de sorprendre'ns i d'ajudar-nos a millorar dia a dia la nostra tasca.

 


Un poema, pot ser un Rap


INOVACIÓ i DINAMISME
Tallers d'experiments


La societat canvia i hem d'innovar, oferir diferents maneres de descobrir les matemàtiques, la llengua, les ciències. Aprendre mitjançant la pràctica, la creació, la descoberta, la realitat, la funcionalitat, l'entorn...
Taller de botiguetaCREATIVITAT

M'encanten les manualitats, reciclar allò que sembla que no és útil per donar-li una nova oportunitat, per crear un nou objecte, una figura artística...

Plàstica amb material de rebuig
Caretes


Coeducació
 


TREBALL EN EQUIP
L'escola i els seus integrants han de comunicar-se, pactar i aprendre junts perquè els nostres alumnes puguin desenvolupar-se de manera integral.Treball en Equip

Compartim NOVES TECNOLOGIES
Les noves tecnologies són un recurs molt important per millorar el procés d'ensenyament-aprenentatge.


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada